digitaliseren ingeraamde dia's

Naast het digitaliseren van bewegend beeldmateriaal kunnen wij ook uw ingeraamde dia's voor u scannen en zo digitaliseren naar alle soorten media zoals; dvd, blu-ray, externe harde schijf en usb-stick. Als u de bestanden op een externe harde schijf of een usb-stick geleverd wilt hebben dan kunt u dien uiteraard zelf aanleveren. Indien gewenst kunnen wij deze ook aan u leveren tegen een aantrekkelijke prijs.
Mocht één en ander niet geheel duidelijk zijn of mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. U kan dit doen door middel van het contactformulier of door ons te bellen of te WhatsAppen naar telefoonnummer 06  - 81 95 85 15.

Mochten wij niet in staat zijn u direct te woord te staan laat dan alstublieft even een voicemailbericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op.


Dia naar dvd, blu-ray, externe harde schijf, etcetera.

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele scanapparatuur (Nikon Super Coolscan 5000ED) om uw beeldmateriaal op hoge kwaliteit te digitaliseren.
Onze apparatuur is in staat om de oorspronkelijke kleuren in uw scans te herstellen en stofjes zo veel mogelijk uit het digitale beeld te verwijderen.
Wij maken hiervoor gebruik van ICE en ROC technologie. Deze dienst is optioneel, maar uit kwalitatief oogpunt raden wij u deze echter sterk aan.

Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen per resolutie en scanmethode:

 Resolutie in pixels DPI /PPI waarde*   aantal
megapixel
 Standaardscan  Scan inclusief
stoffilter en kleurherstel

 Deze resolutie is het best geschikt voor:
1200 x 1800
1200     2MP
€  0,19 
€  0,24 
 pc-monitor / laptop
2000 x 3000 2000     6MP €  0,24 
€  0,30 
 32 inch-tv (81cm diagonaal)
 3200 x 4800 
 3200     15MP
€  0,31
€  0,36 
 43 inch-tv (109 cm diagonaal)
4000 x 6000  4000     24MP €  0,36 
   €  0,41    
 Alle tv's groter dan 43 inch / beamer
* Prijs per gescande dia, inclusief btw. * DPI/PPI kan variëren per afdrukformaat.

* Bovenstaande resoluties zijn afgeronde getallen.Opslagmedium naar uw keuze. U heeft de keuze om uw scans op dvd, blu-ray, externe harde schijf, usb-stick of flashmedia aangeleverd te krijgen (prijzen incl. btw).

 Standaard dvd (Philips / Verbatim)                                         
 €   5,-
 Professionele dvd (Taiyo Yuden, 100 jaar fabrieksgarantie)  €   9,-
 25 GB Blu-ray disc       7,-
 50 Gb Blu-ray disc     € 10,-

De prijzen voor externe harde schijven en usb-sticks
op aanvraag gezien de wisselende handelsprijzen.

Het is van belang dat u uw dia's in goede staat bij ons aanlevert. Wij scannen alleen ingeraamde dia's. Zijn er dia's beschadigd, zwaar vervuild of op een andere manier niet in orde, dan adviseren wij u deze voor het scannen eerst te herstellen.

Wilt u ook prijsinformatie over onze andere diensten, dan klikt u hier op "8mm films", "video naar dvd", "bedrukken dvd's en inlays", "video naar Blu-Ray", "video naar harde schijf" of "vinyl en audiocassettes".