Wie wij zijn

TinqMedia is een kleinschalige onderneming die sinds 8 augustus 2008 gespecialiseerd is in het digitaliseren van beeld- en geluidsmateriaal. Of het nu gaat om 8mm-films of full-HD, oude foto's en dia's of geluidsopnamen op vinyl en audiocassettes, wij digitaliseren het voor u naar de door u gewenste media zoals dvd, blu-ray, externe harde schijf of een usb-stick.

TinqMedia staat voor een persoonlijke benadering, professionaliteit, discretie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

De onderneming wordt door Wim van den Bogaard geleid.
Wim is opgegroeid in het analoge tijdperk is van huis uit altijd al bezig geweest met beeld en geluid. Het repareren, monteren en digitaliseren van geluid en beeldmateriaal is vanuit zijn passie middels diverse trainingen etc. uitgegroeid van een hobby naar het bedrijfsmatig uitoefenen hiervan. Of het nu gaat om langspeelplaten, audiocassettes, videobanden voor de consumentenmarkt zoals VHS of camcordertapes alle soorten en maten worden door middel van studioapparatuur professioneel gedigitaliseerd. Ook voor de zakelijke markt is het digitaliseren van Betacam, U-matic low- en highband geen enkel probleem. Ook het dupliceren en bedrukken van de dvd's en leveren van inlays voor de dvd-boxen behoort tot de standaardmogelijkheden.
Wim heeft daarnaast bedrijfskundige en financiële achtergrond zodat de bedrijfsmatige en financiële kant van de onderneming is geborgd.