Video naar harde schijf

Het is voor u heel helder wat het u gaat kosten om uw kostbare videomateriaal over te laten zetten op een externe harde schijf c.q. een usb-stick. Bij de meeste andere bedrijven betaalt u verschillende tarieven voor de verschillende bandsoorten etc..

Bij TinqMedia niet!!

Ons tarief voor het omzetten van alle videobanden naar een externe harde schijf/usb-stick per uur videomateriaal is:      €  7,-
 
Er zijn verder geen bijkomende kosten. Per tape wordt ongeacht de lengte met een minimum gerekend van één uur in verband met de behandeltijd. De prijzen voor het digitaliseren naar een externe harde schijf/usb-stick zijn op basis van een door u zelf aan te leveren (in NTFS of EXFAT geformatteerde) externe harde schijf/usb-stick. Uiteraard kunnen wij u een nieuwe externe harde schijf/usb-stick leveren tegen een scherpe prijs.
Dit tarief geldt dus voor alle soorten consumententapes: Betamax, Video2000, VHS, S-VHS, VHS-C, Video8, Hi8, Digital8, MiniDV en DVcam.

 
Standaard wordt het videomateriaal gedigitaliseerd in AVI (ruw formaat, zonder compressieverlies).
Het is goed te weten dat voor het digitaliseren in het AVI-formaat voor elk uur videomateriaal er circa 13GB aan geheugenruimte nodig is.
Het is natuurlijk ook mogelijk om daarnaast de bestanden voor u, omdat u ze bijvoorbeeld op een "Apple" wilt bekijken c.q. bewerken, aan te leveren in elk door u gewenst formaat zoals bijvoorbeeld  MOV, H264, MPG, MP4 etc.. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten!
Omdat een externe harde schijf c.q. usb-stick (afhankelijk van het aantal gigabyte/terabyte) vele uren gedigitaliseerd videomateriaal kan bevatten is onze prijs niet gebaseerd op het aantal videobanden maar van de op de videobanden opgenomen uren beeldmateriaal.
Als u niet meer weet wat er exact op uw videobanden staat, dan is het ook mogelijk dat u aangeeft dat wij alleen homevideomateriaal van uw videobanden digitaliseren. En dus bijvoorbeeld niet allerlei TV-opnamen die daarna ook nog op de videoband staan.


Uiteraard is de beeldkwaliteit afhankelijk van het oorspronkelijke videomateriaal. VHS-kwaliteit blijft VHS-kwaliteit, Hi8-kwaliteit blijft Hi8-kwaliteit, etc.. Maar omdat wij met professionele studioapparatuur werken is het resultaat natuurlijk wel optimaal.

Normvertalen NTSC Videobanden (uit bijvoorbeeld Amerika)

NTSC is het videosysteem dat (o.a.) in Amerika wordt gebruikt. In Nederland wordt PAL gebruikt. Wij kunnen zowel VHS-NTSC als Hi8- en Video8-NTSC voor u omzetten naar PAL op een externe harde schijf . De toeslag die we daarvoor berekenen is € 5,- per tape.


Onze service

Hieronder vindt u de voordelen op een rij waarom u zou moeten kiezen voor TinqMedia om uw kostbare videomateriaal te laten digitaliseren:

1. Vaste, lage prijzen per uur c.q. per videoband;

2. Hoge kwaliteit gegarandeerd door studioapparatuur;

3. Persoonlijke benadering waarbij door de kleinschaligheid uw kostbare materiaal niet "zoek" kan raken. Uw materiaal wordt bij ons in de studio opgeslagen!;

4. Levering binnen 14 dagen.

Kijk gerust eens rond op de site. Mocht één en ander niet geheel duidelijk zijn of mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. U kan dit doen door middel van het contactformulier of door ons te bellen of te WhatsAppen naar telefoonnummer 06  - 81 95 85 15. Mochten wij niet in staat zijn u direct te woord te staan laat dan alstublieft even een voicemailbericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op.Wilt u uw materiaal om laten zetten of heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of mail/bel ons. Wij nemen binnen een dag contact met u op.

Wilt u ook prijsinformatie over onze andere diensten, dan klikt u hier op "8mm films", "video naar dvd", "bedrukken dvd's en inlays", "video naar Blu-Ray", "dia- en fotomateriaal" of "vinyl en audiocassettes".


Wij zetten geen auteursrechtelijkbeschermd of pornografisch beeldmateriaal over.