Video naar dvd

Het is voor u heel helder wat het u gaat kosten om uw kostbare videomateriaal over te laten zetten op bijvoorbeeld een dvd. Bij de meeste andere bedrijven betaalt u verschillende tarieven voor de verschillende bandsoorten etc.

Bij TinqMedia niet!!

Ons tarief voor het omzetten van alle videobanden is:      €  14,-

(Dus voor alle volgende bandsoorten: Betamax, Video2000, VHS, S-VHS, VHS-C, S-VHS-C, Video8, Hi8, Digital8, MiniDV, DVcam en HDV).

Indien er meer dan 2 uur beeldopname op de tape staat maken we voor elke volgende twee uur een extra dvd aan. Dit omdat er maximaal 2 uur in goede kwaliteit op één dvd past. De kosten hiervoor zijn €  5,-. (bij MiniDv en Digital8 tapes is dit 1 uur) Voor een extra kopie betaald u ook slechts € 4,- per dvd inclusief een keurige zwarte dvd-box.


Standaard digitaliseren wij uw beeldmateriaal naar (indien gewenst printable) kwaliteit-dvd's van de A-merken Philips of Verbatim. Printable dvd's zijn voorzien van een witte laklaag waardoor het mogelijk is deze te bedrukken* met een titel en/of foto. Wij leveren er ook een dvd-stift bij zodat u ook de dvd's zelf kan voorzien van een tekst. Van de dvd's van Philips en Verbatim  is bekend dat, ondanks hun goede kwaliteit, de levensduur ongeveer 15 tot 20 jaar bedraagt. 


Het is ook mogelijk om, tegen een meerprijs van € 4,- per dvd, uw kostbare beelden over te laten zetten naar dvd's van het merk Taiyo Yuden. Deze fabrikant levert professionele dvd's met een gegarandeerde levensduur van 100 jaar. De garantie op deze, van zeer hard materiaal geproduceerde, dvd's geven zij omdat deze levensduur is vastgesteld door hierop afgestemde slijtageproeven.

 

Normvertalen NTSC Videobanden (uit bijvoorbeeld Amerika)

NTSC is het videosysteem dat (o.a.) in Amerika wordt gebruikt. In Nederland wordt PAL gebruikt. Wij kunnen zowel VHS-NTSC als Hi8- en Video8-NTSC voor u omzetten naar PAL op een externe harde schijf. De toeslag die we daarvoor berekenen is € 5,- per tape.


Onze service

Hieronder vindt u de voordelen op een rij waarom u zou moeten kiezen voor TinqMedia om uw kostbare videomateriaal te laten digitaliseren:

1. Vaste, lage prijzen per uur c.q. per videoband;

2. Hoge kwaliteit gegarandeerd door studioapparatuur;

3. Standaard wordt het materiaal geleverd op een (indien gewenst printable) kwaliteit-dvd geleverd inclusief een keurige zwarte dvd-box en een speciale stift. U kan de dvd dan zelf beschrijven of bedrukken;

4. Uiteraard kunnen wij de dvd ook voor u bedrukken. Zie hiervoor de mogelijkheden onder "Prijzen";

5. Persoonlijke benadering waarbij door de kleinschaligheid uw kostbare materiaal niet "zoek" kan raken. Uw materiaal wordt bij ons in de studio opgeslagen!;

6. Levering binnen 14 dagen.


Kijk gerust eens rond op de site. Mocht één en ander niet geheel duidelijk zijn of mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. U kan dit doen door middel van het contactformulier of door ons te bellen of een WhatsApp-bericht te sturen naar telefoonnummer 06  - 81 95 85 15. Mochten wij niet in staat zijn u direct te woord te staan laat dan alstublieft even een voicemailbericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op.

Wilt u uw materiaal om laten zetten? Vul dan het contactformulier in of mail/bel/app ons. Wij nemen binnen een dag contact met u op. Heeft u vragen of opmerkingen kunt u deze natuurlijk ook indienen in het contactformulier.

Wilt u ook prijsinformatie over onze andere diensten, dan klikt u hier op "8mm films", "bedrukken dvd's en inlays", "video naar Blu-Ray", "video naar harde schijf", "dia- en fotomateriaal" of "vinyl en audiocassettes".