Video naar Blu-Ray

Het is voor u heel helder wat het u gaat kosten om uw kostbare videomateriaal over te laten zetten op een blu-ray disc. Bij de meeste andere bedrijven betaalt u verschillende tarieven voor de verschillende bandsoorten etc..

Bij TinqMedia niet!!

Ons tarief voor het digitaliseren van alle videobanden naar een blu-ray disc is per uur videomateriaal (inclusief blu-ray disc):  €   12,-

Er zijn verder geen bijkomende kosten. De prijzen voor het digitaliseren naar Blu-ray zijn inclusief de blu-ray disc.
Neem voor grote aantallen contact met ons op voor een offerte op maat.


Video naar Blu-Ray

Naast het overzetten van uw videomateriaal naar dvd is het ook mogelijk om dit beeldmateriaal voor u te digitaliseren van naar Blu-ray. Omdat deze mediadrager (afhankelijk van de grootte) vele uren gedigitaliseerd videomateriaal kan bevatten zijn deze prijzen niet gebaseerd op het 1 op 1 overzetten maar op het aantal op de videobanden opgenomen uren beeldmateriaal.

Blu-ray is de opvolger van dvd. Dit medium is ideaal voor het in hoge kwaliteit (tot Full-HD) bewaren van beeldmateriaal. Bijkomend voordeel is dat één Blu-ray disc (van 25 c.q. 50 Gigabyte) respectievelijk 5 c.q. 10 keer meer beeldmateriaal kan bevatten dan een dvd. Uiteraard is de beeldkwaliteit afhankelijk van het oorspronkelijke videomateriaal. VHS-kwaliteit blijft VHS-kwaliteit, Hi8-kwaliteit blijft Hi8-kwaliteit, etc. Daarnaast is een Blu-ray disc veel duurzamer dan een dvd omdat de toplaag veel harder is.
Omdat de opnameduur op de Blu-ray disc afhankelijk is van de opnamekwaliteit is hieronder ongeveer aangegeven hoeveel uur beeldmateriaal van een bepaalde kwaliteit naar een Blu-ray gedigitaliseerd kan worden.


  bandsoort/kwaliteit     25 GB Blu-ray     50 GB Blu-ray
  HDV / full HD      3 uur en 30 minuten      7 uur
  miniDV / Digital8      5 uur en 15 minuten    10 uur en 30 minuten
  overige bandsoorten    10 uur en 30 minuten    21 uur

Mocht één en ander niet geheel duidelijk zijn of mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. U kan dit doen door middel van het contactformulier of door ons te bellen of te WhatsAppen naar telefoonnummer 06  - 81 95 85 15.

Mochten wij niet in staat zijn u direct te woord te staan laat dan alstublieft even een voicemailbericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op.

Wilt u ook prijsinformatie over onze andere diensten, dan klikt u hier op "8mm films", "video naar dvd", "bedrukken dvd's en inlays", "video naar harde schijf", "dia- en fotomateriaal" of "vinyl en audiocassettes".

Normvertalen NTSC Videobanden (uit bijvoorbeeld Amerika)

NTSC is het videosysteem dat (o.a.) in Amerika wordt gebruikt. In Nederland wordt PAL gebruikt. Wij kunnen zowel VHS-NTSC als Hi8- en Video8-NTSC voor u omzetten naar PAL op een Blu-ray disc. De toeslag die we daarvoor berekenen is € 5,- per tape. 

Wij zetten geen auteursrechtelijk beschermd of pornografisch beeldmateriaal over.