Referenties bedrijven

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij tot volle tevredenheid van de desbetreffende bedrijven opdrachten voor het digitaliseren van videomateriaal hebben uitgevoerd.


  Voor Reclassering Nederland mochten wij hun videoarchief, bestaande uit diverse bandsoorten digitaliseren naar dvd.
  Eye2eye Media is een toonaangevend mediaproductiebedrijf van vele zeer succesvolle TV-producties zoals bijvoorbeeld "The Passion", "De Nationale Bijbeltest" en "Op zoek naar God"
Wij hebben een aantal tapes voor dit bedrijf geconverteerd en gedigitaliseerd van het Amerikaanse NTSC-systeem naar het Europese PAL-systeem.

Voor Basement Productions hebben wij een opdracht voor het digitaliseren van beeldmateriaal van één van hun klanten uitgevoerd
   

Semansys Technologies is a leading vendor of software solutions for financial reporting and business monitoring based on semantics and XBRL.

Voor dit bedrijf hebben wij een aantal bedrijfsfilms gedigitaliseerd.


  Het digitaliseren van vele bandsoorten met divers beeldmateriaal over de provincie Noord-Holland en de diverse koninklijke bezoeken.
  Het overzetten naar een harde schijf van al het videomateriaal over items zoals het transport van gevaarlijke stoffen, milieukwesties etc.
  Het digitaliseren van lesmateriaal voor diverse faculteiten. Het te digitaliseren lesmateriaal bestond uit de bandsoorten VHS, Betacam en Betamax.
 
Het Rijksbureau Kunsthistorische Documentatie is één van de belangrijkste kunsthistorische kenniscentra ter wereld. Wij hebben het gehele videoarchief van meer dan 1.000 tapes mogen digitaliseren. Het te digitaliseren beeldmateriaal bestond uit de bandsoorten U-matic, Betacam, Betamax, Video8 en VHS.

 
Het digitaliseren van videomateriaal naar dvd. CODA wil voor een groot publiek een cultuurwarenhuis zijn waar in een bibliotheek, archief en museum ervaren en beleven centraal staan.

  Voor het Scientist Institute Perceptual and Cognitive Systems van het TNO een serie videobanden over een researchproject gedigitaliseerd naar dvd.