Ophaalservice

Omdat het gaat om uw kostbare beeld- en/of geluidsmateriaal bestaat de mogelijkheid deze tegen een vergoeding bij u thuis of bijvoorbeeld op uw werkadres op te laten halen. Deze service bieden wij door héél Nederland van maandag tot en met zaterdag. Wij kunnen natuurlijk niet exact aangeven hoe laat de medewerker van de pakketophaaldienst bij u langs komt maar we kunnen wel aangeven in welke tijdperiode (bijvoorbeeld tussen 10 en 12 uur) het pakket wordt opgehaald.

Op de door u met ons afgesproken dag dient u het te digitaliseren materiaal in goed dichtgeplakte doos klaar te zetten voor de medewerker van de pakketophaaldienst. Deze medewerker plakt een grote sticker met onze gegevens op het pakket waarna het bij ons wordt afgeleverd. Uiteraard ook graag uw gegevens en specifieke wensen in de doos meesturen. U kan hiervoor gebruikmaken van het orderformulier (klik hier
) maar u kan er natuurlijk ook een eigen notitie bijvoegen of ons een emailbericht sturen.

De kosten voor de service bedragen voor €  12,=.

Na afronding van uw opdracht kunnen wij het beeldmateriaal inclusief de dan geproduceerde dvd's, blu-ray's of externe harde schijf weer bij u thuis of op uw werkadres af laten leveren. Hiervoor bedragen de kosten eveneens €  12,= voor Nederland.