LP's, singles en cassettes

U heeft een aantal single’s, langspeelplaten en/of cassettes liggen welke u graag op cd zou willen hebben. Wij kunnen dit oude geluidmateriaal voor u omzetten naar CD, een externe harde schijf of andere media van uw keuze. Bovendien hebben wij goede software en deskundigheid om het geluid kwalitatief te verbeteren.  Als u dit wenst kunnen kraken, de ruis en de tikken sterk verminderd worden. Wij kunnen de gedigitaliseerde muziekbestanden voor u wegschrijven naar een cd en/of een externe harde schijf. Mocht één en ander niet geheel duidelijk zijn of mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. U kan dit doen door middel van het contactformulier of door ons te bellen of te WhatsAppen naar het telefoonnummer 06  - 81 95 85 15.

Mochten wij niet in staat zijn u direct te woord te staan laat dan alstublieft even een voicemailbericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op.

Wettelijke voorwaarden

Inmiddels is door diverse juridische uitspraken duidelijk geworden aan welke voorwaarden wij als bedrijf dienen te voldoen om muziek vanaf cassettes, single’s en LP’s te mogen digitaliseren. Dit omdat muziek auteursrechtelijk is beschermd (Buma Stemra).

Het is zo dat u als particulier altijd zelf een kopie mag maken van het originele geluidsmateriaal naar bijvoorbeeld een CD. (in de prijs van nieuwe lege CD’s is een gedeelte hiervan bestemd voor Buma Stemra). Omdat veel mensen niet het materiaal, de tijd en/of de deskundigheid hebben om analoge muziek te digitaliseren mogen wij als bedrijf altijd een thuiskopie voor u produceren.

Wij mogen als bedrijf auteursrechtelijk tevens beschermde muziek voor u digitaliseren als:
* de desbetreffende cassette, single of LP door u niet te vinden is op CD;
* wij maar 1 cd of digitaal bestand aan u verstrekken, dus geen meerdere kopieën;
* wij de desbetreffende muziekbestanden na het overzetten op cd of naar een harde schijf verwijderen van onze computers.


De techniek

Wij werken met een zorgvuldig samengestelde audioconfiguratie welke bestaat uit hoogwaardige audiofiele componenten. De gebruikte geluidspelers en bekabeling zijn van topkwaliteit welke een prachtig geluidresultaat garanderen.

                                   

De prijzen

Wij hanteren twee prijstabellen voor het digitaliseren van geluid. Dit omdat LP’s en single’s veelal eenzelfde tijdsduur hebben terwijl dit bij cassette’s kan variëren van 30 minuten tot 120 minuten. Voor u als klant is het daardoor makkelijk te bekijken wat de kosten zijn.

 LP's digitaliseren (per stuk)  naar CD/HDD, etc.           

 prijs per stuk
 Bij 1 exemplaar                             €     20,-
 Bij 2 tot 10 stuks  €     14,-
 Bij meer dan 10 stuks  €     11,-

   
 Single's digitaliseren (per stuk) naar CD/HDD, etc.       
 prijs per stuk
 Bij 1 exemplaar  €       10,-
 Bij 2 tot 10 stuks  €         7,-
 Bij meer dan 10 stuks  €         5,-
  

Daarnaast is het voor het omzetten van geluid vanaf audiocassettes gekozen voor een prijs per cassette. De prijs is gebaseerd op een normale afspeelsnelheid.

 Audiocassettes digitaliseren (per stuk) 
 naar CD, externe harde schijf, etc.            
  Audiocassettes 
  60 minuten
  prijs per stuk 
 Audiocassettes
90-120 minuten
 prijs per stuk 

 Bij 1 exemplaar                                  

 €      11,-

 €      14,-

 Bij 2 stuks                                       

 €      10,-

 €      13,-

 Bij 3 tot 10 stuks

 €        9,-       

 €      10,-

 Bij meer dan 10 stuks

 €        8,- 

 €        9,-
Mocht u veel LP's , singeltjes en/of audiocassettes hebben die u wilt laten omzetten, neem dan even contact met ons op dan geven we u daarvoor graag een aparte prijs.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief b.t.w.