Film- en videomateriaal

Op deze pagina hebben wij alleen onze tarieven opgenomen voor het digitaliseren van videomateriaal naar harde schijf en naar dvd. Voor alle overige opties zie de diverse mogelijkheden op deze website.
Mocht één en ander niet geheel duidelijk zijn of mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. U kan dit doen door middel van het contactformulier of door ons te bellen of te WhatsAppen naar telefoonnummer 06  - 81 95 85 15.

Mochten wij niet in staat zijn u direct te woord te staan laat dan alstublieft even een voicemailbericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op.


Video overzetten naar dvd of naar externe harde schijf etc. 

Het is voor u heel helder wat het u gaat kosten om uw kostbare videomateriaal over te laten zetten op bijvoorbeeld een dvd of een externe harde schijf c.q. een usb-stick. Bij de meeste andere bedrijven betaalt u verschillende tarieven voor de verschillende bandsoorten etc..

Bij TinqMedia niet!!

Ons tarief voor het omzetten van alle videobanden naar een externe harde schijf/usb-stick per uur videomateriaal is:      €  7,- 


Ons tarief voor het omzetten van het videomateriaal op alle soorten tapes naar een dvd inclusief een zwarte dvd-box is:      €  14,-

   

Dit tarief geldt dus voor alle soorten consumententapes: DVcam, MiniDV, Video8, Hi8, Digital8, VHS, S-VHS, VHS-C, Betamax en Video2000.
Bij het digitaliseren naar een externe harde schijf/usb-stick wordt per tape minimaal 1 uur digitaliseren in rekening gebracht.
Bij het digitaliseren naar dvd brengen wij
€  5,- extra in rekening indien er meer dan 2 uur beeldopname op de tape staat. Dit omdat er maximaal 2 uur videomateriaal (bij MiniDV en Digital8 is dit 1 uur!) in goede kwaliteit op één dvd gedigitaliseerd kan worden.
Voor een extra kopie-dvd betaald u ook slechts € 5,- per dvd inclusief een keurige zwarte dvd-box.


Onze service

Hieronder vindt u de voordelen op een rij waarom u zou moeten kiezen voor TinqMedia om uw kostbare videomateriaal te laten digitaliseren:

1. Vaste, lage prijzen per uur c.q. per videoband;

2. Hoge kwaliteit gegarandeerd door studioapparatuur;

3. Standaard wordt het materiaal geleverd op een goede kwaliteit (indien gewenst printable) dvd inclusief een keurige zwarte dvd-box en een speciale stift. Een printable dvd is voorzien van een gladde witte laklaag. U kan de dvd dan zelf beschrijven of bedrukken;

4. Uiteraard kunnen wij de dvd ook voor u bedrukken. Zie hiervoor de mogelijkheden onder "Prijzen";

5. Persoonlijke benadering waarbij door de kleinschaligheid uw kostbare materiaal niet "zoek" kan raken. Uw materiaal wordt bij ons in de studio opgeslagen;

6. Levering binnen 14 dagen.

Kijk gerust eens rond op de site. Wilt u uw materiaal om laten zetten? Vul dan het contactformulier in of mail/bel ons. Wij nemen binnen een dag contact met u op. Heeft u vragen of opmerkingen kunt u deze natuurlijk ook indienen in het contactformulier.


Standaard digitaliseren wij uw beeldmateriaal naar (indien gewenst printable) kwaliteit-dvd's van de A-merken Philips of Verbatim. Printable dvd's zijn voorzien van een witte laklaag waardoor het mogelijk is deze te bedrukken met een titel en/of foto. Wij leveren er ook een dvd-stift bij zodat u ook de dvd's zelf kan voorzien van een tekst. Van de dvd's van Philips en Verbatim  is bekend dat, ondanks hun goede kwaliteit, de levensduur ongeveer 15 tot 20 jaar bedraagt. 


Het is ook mogelijk om, tegen een meerprijs van € 4,- per dvd, uw kostbare beelden over te laten zetten naar dvd's van het merk Taiyo Yuden. Deze fabrikant levert professionele dvd's met een gegarandeerde levensduur van 100 jaar. De garantie op deze, van zeer hard materiaal geproduceerde, dvd's geven zij omdat deze levensduur is vastgesteld door hierop afgestemde slijtageproeven.

 


Voor een extra kopie-dvd betaalt u ook slechts € 5,- per dvd inclusief een keurige zwarte dvd-box.