Contact

Om TinqMedia te bereiken kunt u bellen, WhatsAppen, e-mailen, het onderstaande contactformulier invullen of op afspraak langskomen. Wij willen natuurlijk graag antwoord geven op uw vragen of een afspraak organiseren.


Bezoekadres: van Marlotstraat 71, 3381 CD  Giessenburg

Openingstijden (om u zo goed mogelijk te woord te kunnen staan werken wij altijd op afspraak!):


Maandag t/m vrijdag : 9.00 tot 12.00 uur, 13.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur;
Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.


Om u goed te woord te staan reserveren wij altijd graag tijd voor u. Zoals hierboven al vermeld  verzoeken wij u dan ook vriendelijk om van tevoren even telefonisch, via WhatsApp, per email of middels onderstaand contactformulier een afspraak te maken.


Postadres:

TinqMedia
van Marlotstraat 71
3381 CD  Giessenburg


Telefoon en email:

Telefoon / Whatsapp-nummer: 06-81958515


E: wvandenbogaard@gmail.com


Mochten wij niet in de gelegenheid zijn u direct telefonisch te woord te staan dan verzoeken wij u vriendelijk om een voicemailbericht achter te laten, een whatsapp of een email te sturen of gebruik te maken van onderstaand contactformulier . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact:


Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

* Naam:      

*
E-mail:     

Onderwerp:

* Vraag / Opmerking:

                   

Beveiliging: img
 
                  

Neem de code uit de afbeelding over.
    

Routebeschrijving naar TinqMedia


Vanuit de richting van Rotterdam/Dordrecht
Vanuit de richting van Rotterdam/Dordrecht neemt u op de A15 de afslag Gorinchem. Aan het einde van de afrit slaat u bij de stoplichten linksaf (richting Schelluinen. Bij de drie rotondes op de N216 gaat u rechtdoor. Bij het bord “Giessenburg”slaat u linksaf. Bij het eerstkomende kruispunt slaat u rechtsaf de Kerkweg op. U passeert rechts van u een park, zodra u over een klein bruggetje komt slaat u rechtsaf de “Arent van Gentstraat” in. Direct nadat u in deze straat automatisch de bocht hebt gevolgd, slaat u rechtsaf de van Marlotstraat in. In het eerste pand aan uw rechterhand (nr 71) is TinqMedia gevestigd.


Vanaf de richting Tiel
Vanaf de richting Tiel neemt u op de A15 de afslag Gorinchem/Utrecht u blijft deze weg nog even volgen en gaat er bij de volgende afslag Gorinchem af. Aan het einde van de afrit slaat u bij rotonde rechtsaf (richting Schelluinen, de N216). Bij de twee rotondes op de N216 gaat u rechtdoor. Bij het bord “Giessenburg”slaat u linksaf. Bij het eerstkomende kruispunt slaat u rechtsaf de Kerkweg op. U passeert rechts van u een park, zodra u over een klein bruggetje komt slaat u rechtsaf de “Arent van Gentstraat” in. Direct nadat u in deze straat automatisch de bocht hebt gevolgd, slaat u rechtsaf de van Marlotstraat in. In het eerste pand aan uw rechterhand (nr 71) is TinqMedia gevestigd.


Vanaf de richting Amsterdam/Utrecht
Vanaf de richting Amsterdam/Utrecht neemt u op de A27 de afslag Gorinchem, u blijft rechts aanhouden en onderaan de afslag (bij de A15) gaat u weer rechtsaf richting Gorinchem. Aan het einde van de afrit slaat u bij rotonde rechtsaf (richting Schelluinen, de N216). Bij de twee rotondes op de N216 gaat u rechtdoor. Bij het bord “Giessenburg”slaat u linksaf. Bij het eerstkomende kruispunt slaat u rechtsaf de Kerkweg op. U passeert rechts van u een park, zodra u over een klein bruggetje komt slaat u rechtsaf de “Arent van Gentstraat” in. Direct nadat u in deze straat automatisch de bocht hebt gevolgd, slaat u rechtsaf de van Marlotstraat in. In het eerste pand aan uw rechterhand (nr 71) is TinqMedia gevestigd.


Vanuit de richting van Breda
Vanuit de richting van Breda neemt u op de A27 de afslag Gorinchem. U komt op de A15 en neemt direct weer de afslag Gorinchem. Aan het einde van de afrit slaat u bij rotonde rechtsaf (richting Schelluinen, de N216). Bij de twee rotondes op de N216 gaat u rechtdoor. Bij het bord “Giessenburg”slaat u linksaf. Bij het eerstkomende kruispunt slaat u rechtsaf de Kerkweg op. U passeert rechts van u een park, zodra u over een klein bruggetje komt slaat u rechtsaf de “Arent van Gentstraat” in. Direct nadat u in deze straat automatisch de bocht hebt gevolgd, slaat u rechtsaf de van Marlotstraat in. In het eerste pand aan uw rechterhand (nr 71) is TinqMedia gevestigd.Mocht u toch nog problemen ondervinden om ons te vinden, bel ons dan op 06 - 81 95 85 15 en wij zorgen ervoor dat u zo voor ons pand staat.