Bedrukken dvd's en inlays

Tegen een meerprijs van € 4,- leveren wij de professionele Taiyo Yuden-dvd's. Deze dvd's zijn voorzien van een witte laklaag welke bedrukt kunnen worden met een titel en/of foto. De dvd wordt afgeleverd in een zwarte dvd-box waarin een inlay (inlegvel) geschoven kan worden.

Naast de standaarduitvoering kunnen wij u tegen de onderstaande meerprijzen (inclusief b.t.w.) nog de volgende opties aanbieden:
De dvd voorzien van tekst en/of foto in zwart/wit druk.

 €   2,50     
De dvd voorzien van tekst en/of foto in full-colordruk.

 €   3,50
De inlay voor de dvd-box leveren en voorzien van tekst en/of foto in zwart/wit druk.

 €   4,-
De inlay voor de dvd-box leveren en voorzien van tekst en/of foto in full-colordruk.

 €   5,-
De originele opdruk van (bijvoorbeeld) een VHS-box scannen en in zwart/wit printen op een te leveren inlay voor de dvd-box.

 €   6,-
De originele opdruk van (bijvoorbeeld) een VHS-box scannen en in full-color printen op een te leveren inlay voor de dvd-box.
 €   7,-

Mocht één en ander niet geheel duidelijk zijn of mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. U kan dit doen door middel van het contactformulier of door ons te bellen of te WhatsAppen naar telefoonnummer 06  - 81 95 85 15.

Mochten wij niet in staat zijn u direct te woord te staan laat dan alstublieft even een voicemailbericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact u op.